Groen café – De toekomst van ons voedsel
Er staat weer een editie van het Groencafe voor de deur bij Brandpunt.
Ook de ambitie om gezond, duurzaam en lokaal voedsel te eten? Kom dan naar het Groencafe en deel je ideeën om zelf of samen met anderen aan de slag te gaan in Breda!
Wieke Bonthuis en Paula Huismans geven inzichten hoe je zelf voedselverspilling tegen kan gaan. Rob de Groot vertelt hoe landbouw en natuur samen kunnen werken met als doel goed, lokaal en natuurvriendelijk voedsel produceren. Na de pauze is er een interview met een ‘special gast’ om daarna met alle aanwezigen verdiepende gesprekken te voeren en elkaar te inspireren. We starten de avond met een interactieve voedselkennis quiz om de juiste smaak te pakken te krijgen.
Programma:
19.00 uur ontvangst,
19.30 uur opening met voedselquiz
19.45 uur start pitches-presentaties
20.45 Pauze
21.00 Gesprek met een specialist en het publiek
21.45 interactieve gesprekken, kennis uitwisselingen met een drankje.
22.30 Officiële sluiting
19.00 uur ontvangst,
19.30 uur opening met voedselquiz
19.45 uur start pitches-presentaties
20.45 Pauze
21.00 Gesprek met een specialist en het publiek
21.45 interactieve gesprekken, kennis uitwisselingen met een drankje.
22.30 Officiële sluiting
Ontmoet gelijkgestemden; laat je inspireren; deel je kennis; hef het glas met ons! Aanmelden [email protected] Vragen of tips voor Groencafe. Neem dan ook contact op met ons en mail naar [email protected] www.markkantbreda.nl
Groencafe is een initiatief van natuur-en milieuvereniging Markkant Breda in samenwerking met Runnerscafe en Brandpunt.
Wij hebben er zin in. Tot dan!
Wanneer: 28 september - 2022
Tijd: vanaf 19.00 tot circa 24.00
Waar: Brandpunt
Organisator: Natuur- en Milieuvereniging Markkant Breda
Overige info: https://www.markkantbreda.nl/